İçeriğe geç
Anasayfa » Hurda Zamak

Hurda Zamak

Firmamız, hurda zamak alımı hizmetlerine büyük bir hassasiyet göstermektedir. Bu hassasiyetin nedeni ise zamak maddesinin alaşımdan oluşmasıdır. Alaşım olan hurda türleri, geri dönüşüme daha büyük yarar sağlamaktadır. Bundan dolayı zamak hurda alımı hemen hemen her hurdacı tarafından yapılabilmektedir.

Firmamızın bu hurdacılardan daha fazla avantaja sahip olması herkes tarafından bilinmektedir. Söz konusu avantajlar kapsamında yüksek fiyattan zamak hurdası alan hurdacı firmamız, gelirlerini arttırmak isteyenler için en iyi tercihtir.Zamak, en sağlam alaşımlardan birisi olarak gösterilmektedir. Kopmaya ve esnemeye dayanıklı olan zamaklar, dayanıklılık gerektiren her alanda kullanılmaktadır. Zamak hurdası, bu özellikleri sebebiyle geri dönüşümün önemli bir parçasıdır.

Her hurdacı zamak hurda alımı yapsa da her hurdacı yüksek fiyatlandırmalarla alım yapamamaktadır.  Yüksek fiyatlar üzerinden alım yapan tek hurdacının ise Aymetsan Hurda firmamız olduğu bilinmektedir. Firmamız tarafından alımı yapılan hurda türlerinde hiçbir sınır yoktur. Her hurda yüksek fiyatlarla tarafımızca alınmakta ve bu hurdaların geri dönüşüm işleri hemen başlatılmaktadır. Bu yöndeki hizmet anlayışımızla birlikte geri dönüşüm aksamamakta ve müşterilerimiz hurda satışlarından memnun kalmaktadır.

Hurda Zamak Fiyatı Nasıl Belirleniyor?

Farklı zamanlarda yapılan zamak hurdası alımlarında size sunulan fiyatlarda da farklılık olmaktadır. Çünkü hurda fiyatları her dönem içerisinde değişmektedir. Zamak hurda fiyatları da bu değişiklikten olumlu ya da olumsuz anlamda etkilenmektedir. Zaten firmamız, yaşanan her fiyat değişikliğinde müşterilerine gereken bilgi sağlamını yapmaktadır.

Bundan dolayı fiyat konusunda müşterilerimiz mağdur olmamaktadır. Hurda zamak fiyatları belirlenirken dikkat edilen birtakım hususlar bulunmaktadır. Aslına bakılacak olursa bu hususlar bütün hurda türlerinin fiyatlarını etkileyen temel hususlardır. Zamak hurdasının hangi türünün alınacağı, tonajlı alım yapılıp yapılmayacağı, piyasadaki zamak hurdalarının güncel fiyatları bu hususlar arasındadır.

Tonajlı alımın yapılıp yapılmayacağı firmamızın fiyat avantajıyla ilgilidir. Çünkü Aymetsan Hurda, tonajlı hurda alımları kapsamında ek fiyat avantajlarını devreye sokmaktadır. Böylelikle hem geri dönüşüme gönderilen hurdalarda hem de gelirlerinizde artış görülmektedir. 

Zamak Hurdası Geri Dönüştürüldükten Sonra Nerelerde Kullanılır?

Zamak, endüstri alanının her kolunda kullanılabilen en önemli alaşımlardandır. Özellikle otomobil üretiminde sıklıkla kullanılan zamak; ziraat, madencilik, elektronik cihaz, askeri malzemeler ve çeşitli makinelerin üretiminde yoğun bir şekilde kullanılmaktadır. Sayılan bu üretim kolları, maliyetlerin yüksek olduğu üretim kollarıdır. Dolayısıyla bu alanlarda maliyetlerin azaltılması, söz konusu maliyeti ciddi oranda düşürmektedir. Maliyetlerin düşmesi demek de üretim sektörlerinin canlanması ve daha fazla kâr yapması anlamına gelmektedir.

Peki, bu konunun zamak hurdası alımlarıyla ilgisi nedir? Hurda zamak alımı ile geri dönüşüme zamak girdisi sağlanmaktadır. Geri dönüşüme gönderilen zamak hurdaları da belirli aşamalardan geçtikten sonra hammadde hâline gelmektedir. Tam olarak burada geri dönüşümün üretim alanlarına sağladığı yarar görülmektedir. Sonuç olarak geri dönüştürülen zamaklar tekrar bu alanlarda kullanılmakta ve firmaların büyük bir maliyet yükünün altına girmesi önlenmektedir. Elbette bütün bu avantajların artması adına zamak hurdası geri dönüşümü yaygınlaşmalıdır. Firmamız da tonajlı alımlar yaparak sektörlere verdiği desteği sürdürmektedir.

Nakit Ödemeyle Zamak Hurdası Alan Hurdacı Firmasıyız

Hurda alımlarının devamlı olarak yapılabilmesi adına müşteri memnuniyetinin sağlanması önemli bir konudur. Sektör içerisinde de bir hurdacının kalıcı hâle gelmesinin en büyük nedeni o firmanın müşteri memnuniyetini sağlıyor olmasıdır. Aymetsan Hurda, uzun yıllardan beri sektörün içinde olan bir hurdacı olarak, her nevi hurda alımı işlerini yapmakta ve müşterilerini alım hizmetlerinden memnun bırakmaktadır.

Zamak hurdası alımları, tonajlı ya da tonajsız şekilde yapılabilmektedir. Firmamız açısından miktar konusunda hiçbir sorun yoktur. Kısacası bütün miktarlarda zamak hurdası alımı yapılabilmektedir. Her hurda alımı sonucunda müşterilerimize ödeme yapmamız gerekmektedir. Ödemelerin miktarı hurda alımından hurda alımına farklılık göstermektedir.

Bunun nedeni ise her alımda aynı miktarlarda alım gerçekleşmiyor oluşudur. Aymetsan Hurda buna göre fiyatlandırmalarını yapmakta ve müşterilerine en uygun fiyat teklifiyle avantaj sağlamaktadır.

Firmamız tarafından yapılan bütün ödemeler nakit şeklinde gerçekleştirilmektedir. Bu dönemlerde nakit ödeme yapan hurdacı firması ile çalışmak büyük önem teşkil etmektedir. Firmamız, bu hurdacılardan biri olarak bütün alımlarda nakit ödeme gibi bir kolaylığa sahiptir. Yüksek miktarlardaki ödemelerde de nakit ödeme yapabilen hurdacımız, herkese hitap ederek önemli bir örnek oluşturmaktadır. 

Zamak Hurdası Tartımı Nasıl Yapılır?

Hurda tartımı en önemli konular arasındadır. Çünkü tartım sonucunda sizlere ödenecek olan miktar belirlenmektedir. Aymetsan Hurda, tartım işlemine büyük önem göstermekte ve tartım için hassas kantarlar kullanılmaktadır. Hassas kantarların kullanımıyla birlikte oluşabilecek tartım hataları ortadan kaldırılmaktadır. Böylelikle sizlere en doğru güncel hurda zamak fiyatı sağlanabilmektedir.

  • Alanında uzman olan ekiplerimiz adresinize gelmektedir.
  • Adrese gelen ekiplerimiz zamak hurdalarını araçlara yüklemektedir.
  • Hurdaların araçlara yüklenmesiyle beraber zamak hurdaları tartıma gönderilmektedir.
  • Hurdalar hassas kantarlarla tartılmaktadır.
  • Tartım sonucu tarafınıza iletilmektedir.
  • Çıkan sonuca göre nakit ödemeleriniz yapılmaktadır.

 Görüldüğü gibi tartım işleminin öncesi ve sonrası yukarıdaki gibidir. Uygulanan her adımda sizleri bilgilendiren firmamız, bu konuda herhangi bir mağduriyet yaşamanızı tamamen engellemektedir.

Toplu Hurda Zamak Alan Aymetsan Hurda Firması

Aymetsan Hurda’nın tercih edilmesindeki önemli nedenlerden biri de tonajlı hurda alımı yapabilmemizdir. Firmamızı tercih eden çoğu kişi firmamıza tonajlı hurda satışı yapmaktadır. Çünkü tonajlı hurda fiyatları diğer fiyatlara nazaran daha avantajlı görülmektedir. Zamak hurdası da toplu olarak alınabilen başka bir hurda çeşidimizdir.

Her zamanki gibi tonajlı hurda zamak alımları için de sizlere en yüksek fiyat sunulmaktadır. Aymetsan Hurda, böyle bir avantaja sahip olan tek hurdacıdır. Bununla birlikte tonajlı alımlar için en iyi hurdacının da Aymetsan Hurda olduğu görülmektedir. 

Hemen Ara