İçeriğe geç
Anasayfa » Blog » Bayramtepe Hurdacı

Bayramtepe Hurdacı

Firmamız Aymetsan Hurda Bayramtepe semtinde müşterilerimize Bayramtepe hurdacı olarak hizmet vermektedir. Her çeşit hurda alımı yapıyoruz.

Bayramtepe Hurdacı

Bayramtepe hurdacı firmamız, sürdürdüğü hurdacılık hizmetini İstanbul’un Bayramtepe semtinden sürdürmekte ve hurdalarınızı bulunduğu yerden kontrol işlemlerinin tamamlanması sağlanmaktadır. Geri dönüştürülmesi mümkün, her türlü hurda çeşidini satın alan firmamız, hurdalarınız için ödemeyi peşin olarak yapmaktadır. Firmamız, hurdaların geri dönüştürülebilen ürünler olduğuna dikkat çekmek istemekte ve doğada çürümeye terk edilmesinin önlenmesini amaçlamaktadır.

Firmamız, kurşun, çinko, bakır, demir, nikel, çelik ve kablo gibi kullanım özelliğini kaybetmiş, geri dönüştürülmesi sağlanabilen hurdalarınızı satın almakta ve geri dönüşüm tesislerinde işlenerek ekonomiye geri kazandırılması planlanmaktadır. Bayramtepe hurdacı firmamızı, arayarak adresinizi belirtmeniz durumunda tarafınıza en kısa süre içerisinde dönüş sağlanacak ve ödemeleriniz ise nakit olarak anında yapılması sağlanacaktır.

Bayramtepe Kablo Hurdası Alımı

Bayramtepe Hurdacı evinizde, deponuzda ya da bodrumunuzda yer kaplayan tüm kablo hurdalarınızı yüksek fiyat garantisi ile satın almaktadır. Kablo hurdasının ederi içindeki bakırın kalınlığı ile ölçülür. Şayet kablo hurdanın içinde yer alan bakır hurda şase ya da yanma yapmışsa değerinden kaybedebilir. Kablo hurdası alımında da fiyatlandırma yapılırken bu ve bunun gibi birçok kriter firmamız tarafından göz önünde bulundurulur. Bayramtepe Hurdacılık, kablo hurdası alım işinin tüm prosedürlerine tam olarak vakıftır. Firmamız nitelikli ve konusunda uzman personellerle ile hurdacılık mesleğini yıllardır sürdürmektedir. Kablo hurdanın en yaygın türleri arasında tek damar kablo, enya kablo hurda, araç tesisat kablo hurdası gibi çeşitleri bulunur. Sahip olduğunuz tüm kablo hurdaları firmamıza teslim ederek kendinize kazanç doğaya katkı sağlayabilirsiniz.

Bayramtepe Pirinç Alan Hurdacı

Pirinç hurdası veya sarı hurdası… Bir bakır ve çinko alaşımı sonucunda oluşan metal türüdür. Sağlam bir metal türüdür. Kullanım alanı geniştir. Kullanılmaz duruma gelmesi durumunda pirinç hurdası oluşur. Hurdacı firmamız tarafından pirinç hurdaları yüksek fiyattan satın alınmaktadır. Su saatleri, bağlantı elemanları en çok pirinç metalinin kullanıldığı alanlardır. Bizlerle iletişime geçerek bu hurdalarınızı yüksek fiyattan değerlendirebilirsiniz. Sizlere bir telefon kadar yakın olan Bayramtepe Hurdacı firmamıza günün her saatinde ulaşım sağlayabilirsiniz.

Hemen Ara